VISIE

INTERIEUR

Maatwerk voor jouw binneninrichting is de kracht van AR Creaties. Bij elk ontwerp beginnen wij met een wit blad. Al mag je natuurlijk ook met jouw plan of moodboard komen. We begeleiden je maar wat graag van het ontwerp tot de oplevering en komen met veel plezier bij jou thuis of op kantoor langs, zodat we kunnen voelen wat er nodig is én onze ideeën kunnen afstemmen op je woning. Zo vermijd je bijvoorbeeld dat je meubels met een houtafwerking kiest die niet met je parket overeenstemmen. 

In onze materiaalkeuze gaan we voor niets minder dan topkwaliteit. We kiezen voor kastfronten in laminaat of fineer en adviseren onze klanten toptoestellen. Of we bieden aan om voor een keukenblad uit natuursteen te opteren dat een unieke look en feel heeft.

Zie je graag met eigen ogen hoe een dressing, bibliotheekkast, toog of keuken op maat is vormgegeven? Dat kan in onze showroom of we nemen je mee op bezoek bij een van onze bestaande klanten. Zo kan je aan den lijve ervaren hoe ons maatwerk rust creëert

Je wil graag verlichting die geïntegreerd is in een kastenwand die naadloos overloopt in een muur? Of een keuken die verborgen zit achter een uitschuifbare wand? Ventilatie die mooi is ingefreesd? Of een onzichtbare draadloze oplader en lichtknop die je met een druk op het keukenblad kunt activeren? U vraagt … en wij zoeken het uit. AR Creaties gaat geen uitdaging uit de weg, is mee met de nieuwste innovatieve technieken én sluit geen compromissen. We kiezen niet altijd de makkelijkste weg, maar wel de mooiste. 

EN MEER

AR Creaties richt zich op klanten die meer willen dan een standaardkeuken of -badkamer en ontzorgt klanten door de regie in handen te nemen en voor hen het aanspreekpunt te zijnTotaalrenovaties nemen we enkel nog aan als er ook maatwerk aan te pas komt. Voor al de overige klussen, denk aan elektriciteit, ventilatie, verwarming, ramen, plafonds of vloerbedekking werken we samen met kwalitatieve en betrouwbare onderaannemers